Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (3)

  1. Hallo. Tijdens het zoeken voor mijn stamboom kwam ik op deze terecht. Wat schetst mijn verbazing dat hier de Wouda’s uitgebreid worden besproken, maar dat mijn grootmoeder Geeske Wouda en haar andere broers er niet op voor komen. Behalve omke Johannes dan. Die ken ik nog van vroeger als hij op visite kwam bij mijn beppe en pake in Rottevalle. Ook waren ze bij een feest, weet ik nog, waarschijnlijk hun jubileum, want pake en beppe zijn samen met omke Johannes en tante Aaltje getrouwd, dacht ik. Ook ben ik nog samen op kamp geweest met de tweeling van Ebe Wouda, naar Grollo en Havelte. Interessant om te lezen deze website. Dank je wel. Met vriendelijke groet. Geeske van der Kooij, Appelscha.

    1. Wat leuk dat je reageert Geeske, je bent dus een kleindochter van tante Gees, zo noemde mijn moeder jouw oma. Ik kan me haar nog goed herinneren, je opa ook. Van deze generatie is nog weinig te vinden op internet om privacy redenen. Ik heb persoonlijk wel een paar keer gesproken met Willem Wouda, een zoon van Jelke Wouda, deze Jelke is een broer van Johannes en Geeske. Hij is ondertussen 95!
      Ik heb ook contact met zijn kinderen, we zijn dus achterneven en nichten, net als met Johan, Jaap, Ebe en Eelco. Misschien vind je het leuk om een keer te bellen? Mijn nummer is 06-55752517 Groetjes, Leida

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *